Těhotenství v pokročilém věku

Vážený pane doktore, dovolte mi zeptat se Vás na jenu zásadní věc.Se svým mužem jsem se rozhodla mít společného potomka.Já mám již dvě děti 2č a 16.let,manžel žádné.Je mi tento měsíc 45.let .Jsem sportovní typ,většinou mi můj věk nikdo nehádá.Jsem naprosto zdravá,pouze nyní jsem po vyndání antikoncepce Dana před dvěma měsíci.Můj gyn.mi diagnostikoval Esmyju a těhotenství mi nerozmlouval.Ptám se i vás,začali jsme se pokoušet o miminko,trochu se bojím,že to již nebude možné.Prosím o radu. Pěkný den Valerie

Odpověď odborníka:

Esmya je určena k léčbě děložních myomů,záleží tedy i na tom jak jsou veliké a na jejich lokalizaci ale nevidím důvod proč by jste se o graviditu neměli pokoušet. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: