Tetania

Dobry den mam diagnostikovanu neurogenu tetaniu a MR preukazala demylizacne loziska C3-C7 a igG v likvore nasvedcuje zapal, ktore uz pri kontrolnej MR nebolo vidno. Moja otazke je ze ci je normalne ze ked dviham daco tazke tak sa mi roztrasu obydve ruky , ci je to dosledok tetanie alebo poskodenia miechy?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude to následkem poškození míchy, tetanie podobný projev neudělá. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: