Tetování

moho se nechat tetovat po přechozené žloutence typu C??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příznivcem tetování nejsem, zvláště pokud jste prodělal žloutenku C. Můžete ohrozit jak sebe, tak člověka, který tetování provádí. Určitě byste měl tuto informaci před tetování sdělit člověku ,který bude tetováž provádět. Pokud jste sledován někde na hepatologii, tak bych ještě doporučovala konzultaci s lékařem dle laboratorního nálezu.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x