Tetování

Dobrý den, asi před 2 roky jsem někde chytla zlatého stafylokoka. Nicméně poslední rok se úspěšně léčím,dobrala jsem autovakcínu a průběžně beru prášky na imunitu. Poslední absces se mi objevil tak před třičtvrtě rokem. Chtěla bych se zeptat,zda je pro mne možné nechat si udělat malé tetování? Vím,že se infekce nikdy úplně nezbavím,ale když budu nadále dodržovat tento systém,neměly by se podle lékaře abscesy znovu objevit. Děkuji,Maturová.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to samozřejmě je, nicméně ve Vašem případě bych to příliš vzhlem k možnému riziku nedoporučoval. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: