Tetování

Dobrý den, je mi 18 let, před rokem jsem měla trombozu mozkového splavu. Do teď beru warfarin, který by mi měla paní neuroložka pomalu začít vysazovat. Mám tetování, které bych si chtěla v nejbližší době nechat opravit,tzn.nechat se znovu tetovat. Chtěla jsem se zeptat, jestli je v tom při braní warfarinu nějaký problém..? Nebo mám raději počkat, až ho přestanu brát úplně. A ještě bych se chtěla zeptat, jakmile paní neuroložka rozhodne, že přestávám warfarin brát, jak dlouho to bude...než si budu moct tetování dovolit. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že na tetování by léčba warfarinem neměla mít výraznější vliv, ale záleží samozřejmě na hodnotách INR/Quick test. CCa po měsíci po vysazení by stoúrpocentně neměl nastat vůbec žádný problém.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: