Tlak asi

  • Dotaz od: rolandgarros
  • Publikováno: 29.12.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den potřeboval bych poradit mám už asi dva roky podivné příznaky. Poslední dobou se mi hůř dýchá a jakoby točí hlava a to po celý den, a navíc mi hučí v uších. Bývá mi z toho taky pěkně horko. Je to příznak vysokého tlaku? Když s tím nic nedělám a trvá to 2 roky budou mi stačit léky na tlak že ano? Děkuji a odpovězte mi prosím na tento mail. Ps. kdyby to byl i delší dobu vysoký tlak řešilo by se to léky, Děkuji ještě jednou.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte lékaře - nejlépe obvodního, změří vám tlak a celkově vás vyšetří, samozřejmě to může být od tlaku, ale také příznaky i jiných potíží, které bez přímého vyšetření neodhalím (hučení v uších by patřilo na vyšetření spíše k ORL lékaři). Máte pravdu, vysoký tlak je dobře léčitelný léky a ůpravou životasprávy (zhubnutí, redukce soli a rozumná zdravá strava). Info o vysokém tlaku http://www.ulekare.cz/clanek/hypertenze-998?search=hypertenze&from=0. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: