Tsh - 1,15 v norme

Dobry den,chcel by som sa opytat nedavno som bol na odber krvi na stitnu zlazu test TSH som mal 1,15 v norme a na usg stitnej zlazy sa nic nenaslo ale pani doktorka ma dala na dalsi odber na protilatky a obsah draslika a neviem coho vsetkeho este myslite ze je nutne aby som siel na dalsi odber krvi ak hodnoty tsh a ultrazvuk boli v poriadku ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takto na dálku při tomto množství informací nemohu posoudit, jaký byl cíl těchto náběrů. Stanovení protilátek proti štítné žláze patří z základnímu vyšetření, mají prognostický význam i při aktuálně normálním nálezu. Co se týče dalších parametrů, mohou se vázat na Vaše jiné obtíže, či vedlejší nálezy. Ideální by bylo poradit se o jejich významu přímo s indikujícím lékařem. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x