Tubulární adenomy

Prosím o přeložení laikovi: tubulární adenomy s low grade displazií a drobnými fokusy s high grade displazie. A zda je to vážné, jaká mne čeká léčba, jestli čeká. Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jsou to popsané změny z histologického rozboru ze sliznice polypů, některé okrsky jsou s nízkou aktivitou a jiné okrsky s vysokou aktivitou - to zanemná, že by se mohly v budoucnu změnit v rakovinné bunky, bude potřeba tyto polypy odstranit. O druhu operace vás bude informovat váš ošetřující lékař, který má informace o celkovém stavu vašem i o stavu střeva, počtu polypů, jejich umístění a podobně...které já mít nemohu. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

Líbí se vám odpověď?
+9 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: