Tupozrakost

Dobrý den, moje dvouletá dcera je léčena pro tupozrakost levého oka, pravé oko zakrýváme okluzorem, ale po třech měsících léčby začalo toto oko šilhat. Prý je to normální vývoj, ale ráda bych to měla potvrzeno i z jiného zdroje. Sama jsem totiž také v dětství měla okluzor, ale šilhalo mi jen to tupozraké oko.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Iveto! Váš dotaz je velmi úzce zaměřený a vyžaduje odpověď odborníka specializujícího se na léčbu očních vad. Doporučuji vám navštívit stránky odborné poradny MUDr. Josefa Hycla, http://zdravi.idnes.cz/poradna-ocniho-lekare-josefa-hycla-d5e-/poradna.asp?p=hycl ve které pan doktor odpovídá na dotazy týkající se přímo tématu šilhání a tupozrakosti. Hezký den.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Články: Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Alergie na arašídy, lískové...
Rakovinné bujení – ohlásit se může nejen bolestí, ale i horečkou
Impotence
Články: Impotence
Nedostatečná tuhost...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: