Tvrdnutí břicha, pohyby plodu

Dobrý den, prosím Vás o brzké zodpovězení mého dotazu. Za tři dny mám termín porodu. Neustále mi tvrdne břicho, i v noci. A také ubyly pohyby miminka. Sice ho cítím jak kope, ale ne již tak intenzivně jako dříve. 10 pohybů za den napočítám, někdy i více. Tento týden jsem byla také poprvé v poradně v porodnici, kde bylo téměř vše v pořádku. CTG jsem měla dle sestřičky rozházené, neboť malej se hodně hýbal,ale doktor řekl, že je vše v pořádku. Ultrazvuk i doppler také v pořádku. Jen jsem měla poprvé za své těhotenství vysoký krevní tlak 160/110. Jinak se celé těhotenství pohyboval 110/75. Tak jsem šla na přeměření a tlak jsem měla v pořádku. prosím co si myslíte o mém tvrdnutí břicha, pohybů a vysokého tlaku? Je vše v pořádku. Děkuji z aopodvěd.

Odpověď odborníka:

Pokud vám tvrdne břicho, pohyby nejsou tak intenzivní a tlak stoupá, rozhodně navštivte svého gynekologa , nebo alespoň telefonicky vše konzultujte. I když se nakonec zjistí, že je vše vpořádku, je to lepší, než abyste něco zanedbala a pak si to celý život vyčítala.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: