Ukňourané miminko

  • Dotaz od: Vašáková Barbora
  • Publikováno: 22.11.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám dotaz.Mám 5ti měsíčního syna, který je poslední 3 týdny strašně ukňouraný a přes den chce kojit snad každou hodinu, to se aspoň pak na chvíli uklidní a směje se.Normálně jsem ho kojila každé 3 hodiny, v noci to vydrží. Myslela jsem si, že nám už nestačí kojení, tak jsem šla k doktorovi a ten nám řekl,ať mu dávám na noc 50ml nutrilonu. Ten s hysterickým řevem odmítal jak s flašky tak ze lžičky.Tak jsem mu zkusila dát kaši od 4.měsíců, ta nám chutnala, ale doktor nám ji zatrhl, že je to ještě brzo. Tak nevím co dělat. Prosím poraďte.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle pediatrů se doporučuje kojit minimálně do šestého měsíce věku. Pokud je dítě neklidné, nemusí jít pouze o problém s kojením. Doporučoval bych proto vyšetření na pediatrii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: