Ukončeni lečby

dobri den pani doktorko už jse vam mnohokrat psala mam 2a pul letou dceru lečila se ted pul roku flixotodem protože mněla stale se opakujicic kašle ale žadne zachvaty ani dušenost nic jen stale nemocna lečila se ted 6 mesicu a s toho byla 5 mesici uplne zdrava lekařka usoudila že lečbu přerušime za 2 měsice mame testy na ruku jinak s krve všechny testy byly negativn. Ale chci se zepatat uže se ted stat že dcera bude pokud kortikoidy potřebuje dostavat nejake laringidicke zachvaty muže se to stat i když doposud nic nemněla a pokud přestaneme ted dychat ten flixotide a dcera začne hned pokašlavat znamena to že ma ješte ty kortikoidy brat nebo co amm dělat minule jak jsme zapomněla střiknout jeden den tak hned trochu kašlala znamena to že azse je mam nasadit ??? diky za radu Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste se s paní doktorkou domluvily léčbu přerušit, tak bych se řídila jejími pokyny. Efemt léčby přetrává i několik týdnů po vysazení, takže dcerku pozorujte, pokud by se zadýchavávla, měla zcáhvaty suchého dráždivého kašle, v noci se budila, tak bych se s paní doktorkou poradila a eventuelně léčbu vrátila. Kašel může mít i dcerka při běžné virové infekce, důležité je , aby dlouho nepřetrvával. Pokud by se tyto projevy objevily, tak by se zřejmě léčba Flixotide musela vrátit.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: