Ureaplasma urealyticum

Dobrý den, poslední rok trpím neustálou recidivou kvasinek,teď mi navíc zjistili,že mám ureaplasmu.S přítelem jsme dostali na 20dní doxyhexal. Tak bych jen ráda věděla,jak velký pozor máme dávat při nějakém mazlení či vzájemném uspokojování(masturbace,orální sex...).Bylo mi jen řečeno,že teď 3měsíce musíme používat kondom.. Nerada bych tu léčbu nějak pokazila.Tak by mě zajímalo,jak moc máme být opatrní(zvlášť během braní těch antibiotik),úplně jsem nepochopila,jak dalece je přenos snadný. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k přenosu dochází pohlavním styku i při kontaktu pohlavních orgánů, proto kondom musí mít přítel nasazený jak při samotném styku, tak při jakémkoli jiném kontaktu penisu s Vašimi rodidly.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: