Ureaplasmata

Dobrý den, mám už asi 2. měsíc potíže při pohlavním styku, při stopoření a následním stažení penisu mě uvnitř řeže... ostatní problémy jako výtok, časté močení a nic podobného nemám. Dnes mi lékaři sdělili, že vyšetření byly pozitivní na streptokok a ureaplasmata a předepsali mi jedni 15ti denní antibiotika, a jedny 5ti denní. Chtěl jsem se zeptat, jestli příznaky opravdu odpovídají výsledkům, jelikož sem na internetu dohledal i mnoho jiných příznaků, a zda není příliš velké riziko dopovat se antibiotikama tak dlouhou dobu, jelikož jsem je měl snad jen jednou a to když sem byl batole... děkuji mockrát za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud byla kultivačně prokázaná infekce, pak je léčba antibiotik nutná, protože jinak se infekce nezbavíte a mohlo by dojít k přechodu do chronicity.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: