Ureaplasmata

Dobrý den, v létě jsem měla pozivní ureaplasmata z děložního čípku v nízkém titru. Přeléčili jsme se s partnerem. Nyní na CAR opět v nízkém titru. Lékařka mi řekla, že je to asi chronické a že to konzultovala s ATB střediskem, že pokud jsou v nízkém titru a bez potíží, že by je neléčila. Chystám se na 1 IVF. Co si o tom myslíte?

Odpověď odborníka:

Pokud to bylo konsultováno s antibiotickým střediskem, bude mít vaše lékařka jistě pravdu a zařiďte se podle jejího doporučení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lidé s glaukomem častěji umírají na cukrovku i nemoci plic
Zajímavosti o kůži
Články: Zajímavosti o kůži
Co je na kůži zajímavého?
Odstranění klíštěte v deseti krocích
Články: Odstranění klíštěte v deseti krocích
Správné odstranění klíštěte...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alzheimerova choroba
Články: Alzheimerova choroba
Nemoc poprvé popsal na...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: