Uterus subseptus

Dobrý den dnes sem byla u gynekologa,jsem v 7+4 tt a zjistilo se že mám uterus subseptus bylo mi řečeno že by to nemělo ničemu vadit ale na internetu sem se dočetla že je riziko při porodu a donošení dítěte,tak jak to teda je?Taky jak mě prohlížela zevnitř říkala že při styku můžu špinit mám prej nijak posunutou sliznici nebo něco takového už nevím přesně,jinak do průkazky napsala bez potíží..Děkuji

Odpověď odborníka:

Uterus subseptus ve valné většině případů nedělá žádné problémy při těhotenství ani při porodu, budete jen pečlivěji sledovaná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
 
 
Mezi příznaky alergie patří i svědění uší a patra
Články: Mezi příznaky alergie patří i svědění uší a patra
Jako typické příznaky...
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: