Užívám ha ale nejsem si jistá...

Dobrý den, před 19ti dněma jsem začala úplně poprvé užívat HA (Rhonya). Beru ji opravdu pravidelně max. s odchylkou 3hodin... dnes ráno jsem spala se svým přítelem a udělal se do mě, myslíte že byych se měla obávat nechtěného těhotenství? PS: V příbalovém letáku je napsáno že jsem chráněna od prvního dne užívání (prvního dne menses) a na internetu jsem si přečetla že první měsíc by se měla užívat i jiná antikoncepční ochrana (kondom). Poradíte mi prosím? jsem nervozní. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete být v klidu, 19.den jste již plně chráněna, těhotenství se obávat nemusíte. Obvykle nástup antikoncepčního účinku je cca 7 dní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: