Užívání léku medrol

  • Dotaz od: Poláková Dagmar
  • Publikováno: 24.9.2008
  • uLékaře.cz

Vážený pane doktore, užívám na zánět kloubů denně 8 mg Medrolu, trápí mne každodenně opakované záléhání uší,jako by tlak, při kterém přestávám slyšet okolí a slyším sebe jak dýchám, mluvím. Je to velice nepříjemné, lze to nějak potlačit nebo změnit lék? Děkuji za odpověď. Poláková Dagmar

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Medrol je kortikoidní hormon, jeho účinky jsou mnohotné - hlavně protizánětlivé, ale nejspíše nesouvisí s vaším problémem ohledně sluchu. Doporučovala bych vám co nejdříve navštívit specialistu ORL, kterému se svěříte se svými pocity, ale je rozhodně v brzské době vhodné podrobně vyšetřit sluchové ústrojí - se zaměřením i na Eustachovu trubici.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
Naposledy čtené: