Uzlík na hlasivkách

Dobrý den,mám uzlík na hlasivkách..a chtěla bych se zeptat jestli je operace hodně důležitá,co by se stalo kdybych na ní nešla?a když pujdu nemůže se mi ten hlas nák hodně změnit?mám zastřenej hlas od malička,ale už sem si na to zvykla i na to že třeba po diskotece nebo nějakých akcích se mi hůř mluví nebo mi ten hlas přeskakuje děkuju moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží, kde ten uzlík je jak je veliký. V nejhorším případě můžete přijít o hlas úplně. Operace může trochu změnit hlas, ale nijak výrazně, cílem je hlas zlepšit a zachovat. Pokud jste zpěvačka nebo se jinak živíte hlasem (učitelka, prodavačka, telefonistka..), doporučuji spíše na operaci jít.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
UZLIK NA HLASIVKACH | Od: VERA | 28.4.2009 18:07
MAM UZLIK NA LEVE HLASIVCE A NEVIM CO MAM DELAT BOJIM SE JIT NA ODSTRANENI
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: