Uzlina v podpaží

Dobrý den, asi před pěti dny jsem si nahmatal v levém podpaží zvětšenou uzlinu která na dotek bolela. Asi po dvou dnech bolest ustala a nyní už mě nebolí vůbec, možná se i trošičku zmenšila, ale pořád ji nahmatám. Nemůže se jednat o začátek rakoviny?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Je mnohem pravděpodobnější, že Vaše uzlina je tzv. benigní reakcí na nějaké dráždění v tzv,. spádové oblasti. Přesto byste měl podstoupit vyšetření. Váš praktický lékař Vám dokáže pomoci /ultrazvukové zobrazení, laboratorní vyšetření../

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Káva a cigareta – nerozlučná dvojice?
Články: Káva a cigareta – nerozlučná dvojice?
Také si nedokážete...
Pozor na množství analgetik, větší dávky mohou velmi uškodit!
Když kuřák přestává kouřit…
Články: Když kuřák přestává kouřit…
Mnoho kuřáků uvažuje o tom...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Léčba žloutenky je stále úspěšnější
Články: Léčba žloutenky je stále úspěšnější
I když je virová hepatitida...
Když „slepák“ bolí vlevo…
Články: Když „slepák“ bolí vlevo…
Pocit plnosti, nadýmání...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x