Varikokéla - operace

Dobrý den, přítel je po operaci varikokély. Na vyndání stehů jde příští týden, ale rána je už (jsou to asi 3 dny) zahojená. Zajímalo by mne, za jak dlouho ho můžu uspokojit alespoň orálně. Operace probíhala mikrochirurgicky, ale nevím co se při ní dělá, takže bych nerada, aby kvůli třeba ejakulaci nebo vzrušení došlo k nějakému vnitřnímu poškození rány.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nadměrné překrvení při erekci by mohlo být v časných fázích hojení bolestivé. Zkuste to a uvidíte. Nehrozí mu nic vážného

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x