Varikokela a doplněk stravy

Dobry den, pred dvema lety mi byla diagnostikovana levostranna varikokela a chtel bych se zeptat zda mohu uzivat doplnek stravy na lepsi prokrveni svalu presneji receno zlepseni mikrocirkulace krve v celem tele nemuze mi tento doplnek varikokelu zhorsit? Predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doplněk stravy Vám varikokélu určitě nezhorší. Cvičení však ano

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: