Varioklea??

Dobrý den, Před 2 týdny jsem si na šourku nahmatal něco co odpovida charakteristice variklee. Jde o levou stranu. Varle bolí jen vyjmečně(občas si připadám jako by se mi to zdálo že bolí) Vyditelná je jen na zadní straně šourku a když si lehnu tak ztratí objem. Jediné co mě zaráží je, že cítím teplo které vychází ze šourku. Chci se zeptat jak by se mělo dále postupovat a jestli je i přes variokleu možné otěhotnět. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, varikokéla nemusí být operována, pokud nemáte potíže a nemáte problém s neplodností. Teprve tehdy je indikován zákrok

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Dobry den | Od: Jan | 19.4.2016 12:14
Dobry den uz sem tady jednou psal 26 dubna jdu na operaci
z krecovou zilou na prave noze ktera me praskla a mam po
dezdreni ze mam v sourku na varleti hydrokilu neco sem se
do cetl na internetu a vypadato ze toje ono okolo varlete
mam takove uzliny vypadato jako zily a jedna je dokonce
vyditelna nebudeto pri operaci vadit ale v plodnosti nemam
problem pred 2 rokama se my na rodila dcera a mam jeste
jednu a te je 7 let slysel sem ze kdyz nejsou problemy tak
seto operovat nemusi dekuji
reagovat
re:Dobry den | Od: uLékaře.cz | 20.4.2016 10:35
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na:
http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: