Velikost plodu 4 týdny po ivf transferu

Dobrý den, jsem 4 týdny po IVF transferu, tj. asi 6 týdnů od poslední menstruace. Včera mi gynekolog potvrdil jednočetné těhotenství. Miminko je velké 0,67cm, srdeční akce je, dle lékaře, patrná. Není moc maličké? Nemělo by být větší?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Aleno! Velikost miminka je v pořádku. V této fázi vývoji těhotenství nejvíce pomůžete, když se vy sama budete cítit v klidu a v pohodě. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: