Vermox

děkuji moc za vaší odpověd jen co mám ted dělat vermox jsem už dnes nebrala ale mužu být tak 3týdny těhotná nemá to vliv na vývojové vady plodu nebo proč se to v prvním trimestru nedoporučuje z opatrnosti.děkuji za odpověd přeji Vám pěkný den

Odpověď odborníka:

Výrobce neuvádí jako kontraindikaci těhotenství,ale dá se říci čím méně léků v graviditě tím lépe vzláště v prvním trimestru,¨příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x