Veregin advance

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na dotaz ohledně doplňku stravy veregin advance. Tento lék je na prevenci křečových žil. Má doktorka mi řekla, že mám tenkou a světlou kůži a proto mi jdou tak hodně vidět žíly, především na nohou,ale není to vůbec pěkné. Mám opravdu zelené nohy, hlavně na slunci. Proto jsem začala brát lék veregin advance.Beru jej teprve 8 dní a mám pocit, že mi žíly na nohou jdou vidět ještě více. Je to jen pocit, nebo je toto riziko možné? a nedá se s tenkou kůží a prosvítajícími žilami nic dělat? trápí mě to, stydím se brát si kvůli tomu kraťasy. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně půjde o to, že se opravdu nadměrně pozorujete, zhoršení stavu po tomto dopňku není moc možné. Tenká kůže a hlavně její stavba jsou vrozené a nic moc s tím nenaděláte, pokud doberete doplněk a nebudete mít ani pocit zlepšení, další pokusy budou asi marné. Zkuste dlouhodobě zařadit více vitamínu C a rutinu /článek zde : http://www.ulekare.cz/clanek/rutin-rostlinna-opora-cev-12930 /, ty dlouhodobě a trvaleji zpevnují stěny cév, ale jejich prosvítání jemnou kůží neovlivní. Zkuste své strach y a psychickou fixaci na tento "pseudoproblém" zvládat, protože určitě se vám lidé nedívají na nohy, je to jen váš pocit. Mohla by vám v tom odstranění a zmírnění pomoci technika emoční svobody, zkratka eft, najdete na webu ve vyhledávači více informací. Můžete také kusit změnit barvu svých nohou samoopalovacím krémem. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: