Vitaminy a antikoncepce

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jestli vitamíny B-Komplex snižují účinek HAK?Četla jsem že vitaminy skupiny B jsou dobré na plodnost , tak se ptám aby se to něják spolu nehádalo děkuji

Odpověď odborníka:

Vitaminy rozhodně účinnost antikoncepce nesnižují,buďte bez obav.Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: