Vyhřez ploténky operace

Dobrý den,od ledna 2010 trpím bolestmi zad v křížové oblasti,byla jsem na různých vyšetřeních,užívala jsem spoustu léků,nyní po vyšetření CT mi neurolog sdělil,že je to na operaci,je tomu tak ?cirkulární protruse disku L4 a mediální hernie disku L5,obojí s impresí durálního vaku,limitní kanál L3 děkuji za odpovď

Odpověď odborníka:

Dobrý den Miso! Názor zda je vhodné provést operaci páteře či nikoli musí vyslovit lékař, který zná váš zdravotní stav dopodrobna. Kromě nálezu na CT záleží i na tom jak výrazné máte potíže. Pokud se tedy váš ošetřující neurolog domnívá, že by pro vás operace byla vhodným řešením, není důvod mu nevěřit. Samozřejmě máte právo slyšet ještě "second opinion" - druhý názor, tedy konzultaci u ještě jiného neurologa, abyste mohla názory těchto dvou specialistů porovnat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: