Výmena mireny

Prosím Vás o radu, či je vhodné po vybraní Mireny hneď zaviesť ďalšiu. Mala som ju 5 rokov a bola som nadmieru spokojna, ziadne spinenie, ziadne vedlajsie ucinky, ale nie je skodlive byť 10 rokov bez menstruacie. Dakujem za rychlu odpoved, lebo rozhodnut sa musimv priebehu par dni.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, konzultujte se svým gynekologem, ten zná váš zdravotní stav nejlépe, ale nikde není psáno, že by se nemohla aplikace Mireny opakovat. Pokud neplánujete v dohledné době potomka, být bez menstruace není škodlivé, jen se může stát, že nástup obvyklé menstruace po vyndání tělíska, až budete ev. chtít dítě, by mohl být dlouhý. Tak abyste s tím ev.počítala. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: