Vynechané ha

promiňte upřesnění minulého dotazu ;) Dobrý den, včera (21.8.2012) jsem měla pohlavní styk (přítel se udělal do mě). včera jsem si zapoměla vzít v půl desáté večer prášek. Dnes si tedy vezmu dva jeden teď ráno (vzaný o půl deváté) a druhý večer (normálně o půl desáté). Mám dotaz jestli bych nemohla otěhotnět z důvodu zapomenutého prášku. Děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s tabletkou jste se nezpozdila více než o 12 hodin, tedy účinek antikoncepce zůstává zachován.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: