Vynechání

Dobrý den, beru antikoncepci šestým měsícem a před minulý týden jsem si zapoměla vzít dvě tableky. Spíš to bylo takhle: v úterý jsem zapoměla, ve středu si vzala i tu za úterý a za středu, a ve čtvrtek jsem zapoměla a v pátek si vzala tabletku za čtvrtek i pátek. Po té jsem měla týden menstruaci a od této středy jsem opět začala brát antikoncepci. Včera jsem s mým přítelem měli sex bez kondomu, ale zasouval do mě bez kondomu jen párkrát ale pak jsem ho donutila si kondom vzít. Můžu mít nějaké riziko co se týče těhotenství? Jsem z toho celkem nervózní. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko otěhotnění při nepravidelném užívání antikoncepce určitě je.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x