Výron,poškozené vazy,bolest nártu.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na můj problém. Před týdnem jsem si udělala velký výron, lékař mi doporučil týden v klidu. Bolest přetrvávala.Při kontorole mi řekl, že jsou poškozené vazy v kotníku, doporučil mi sádru na 3týdny. Dala jsem si odlehčenou. Týden se sádrou v pořádku. Teď po týdnu ze dne na den šílená bolest v nártu, nemohu hýbnout prsty. Píchání a celková bolest, i při chůzy.Prsty nateklé. Mohlo se během fixace, i když mám nohu pevně fixovanou ještě něco stát? Mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučil bych Vám kontrolu u lékaře, kde jste léčena. Otok může být třeba způsoben trombózou a je třeba upravit léčbu

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: