Výron preejakuátu

Dobrý den, během asexuální komunikace s příjemnou ženou u mě dochází bez jakéhokoli sexuálního vzrušení k výronu preejakuátu, a to například i během psychoterapie při rozebírání naprosto nesexuálních témat. Je to normální? Je vůbec normální nemít do 35 roku života pohlavní styk?? Myslíte, že bych měl vyhledat odbornou pomoc? Děkuji Vám předem za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Výron tzv. kapičky touhy je při vzrušení zcela normální. Co ce týká ukončení panictví, tak je to asi pro každého individuální. V dnešní době však dochází ke ztrátě panictví asi v 17 letech.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: