Výrusek

Dobrý den chtěl bych se zeptat na výrůstek pod varlaty na kůži. Jestli je nějaký škodlivý popřípadě jestli jej odstranit a u jakého lékaře? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle obrázku to vypadá na tzv. fibrom, tedy projev, který je bezpečný, ale může růst. odstranění je možné chirurgicky, laserem nebo ektrokauterem. Odstranění provádí kožní lékař, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Články: Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Odstranění tříselné kýly...
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Rakovina vám milování ukrást nemusí!
Články: Rakovina vám milování ukrást nemusí!
Sex je asi ta úplně...
Všechno se dá řešit. I průjem
Články: Všechno se dá řešit. I průjem
Průjem dovede pořádně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: