Vyšetření čípku, nález

Dobrý den pane doktore, po biopsii čípku mi bylo zjištěno CIN 3, prekarcinom děložního čípku. Nyní nutná konizace metodou LEEP. Na zákrok jdu na konci května s celkovou anestezií. Chci se zeptat, zda-li je možné během hojení čípku po dobu 6 týdnů si oddálit menstruaci antikoncepcí. Vede mě k tomu důvod, že plánuji dovolenou, pro kontrolu hojení čipku, kdy lékař uvidí samotný průběh hojení a případné krvácení bez menstruace a hlavně dotaz směřuje tam, že čípek bude po 6 týdnech zhojen, tak byh dostala menzes a mohla bych během menstruace použít tampony. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, je to možné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: