Výskyt klíšťat a onemocnění

Dobrý den, je to již patý týden co jsem si odstranila klíště. Klíště jsem chytla v okolí Českého ráje. Je tato oblast na výskyt klíšťat nebezpečná? Zatím mi nic nebylo. Jen ted mě již druhý den bolí v krku, madle mám zarudlé a jsem trochu unavenější. Jinak nemám ani teplotu ani bolesti hlavy. Myslíte, že se mám obávat nějakého klíšťového onemocnění? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, toto je těžké odhadnout, doporučovala bych Vám navštívit Vašeho praktického lékaře a provedení laboratoře a antiboreliových protilátek.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: