Výskyt pupínků v oblasti šourku a kořene penisu

Zjistil jsem výskyt pupínků v oblasti levé strany šourku a kořene penisu.Domnívám se, že by se mohlo jednat o přenosné bradavice. Rizikový pohlavní styk jsem v poslední době neměl. Měl bych pokračovat v eventuální léčbě dostupnými prostředky, které lze zakoupit v lékárně, nebo spíše navštívit kožního lékaře. Je vhodné užívat kožní roztok Verrumal, pokud by se skutečně jednalo o výskyt bradavic? Děkuji za odpověď. Mojmír

Odpověď odborníka:

Ano mohlo by se jednat o bradavice - počínající , navštivte dermatologa, s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: