Vývoj chůze

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je v pořádku chůze u 2 letého dítěte, kde dítěti směřují palce k sobě a paty od sebe? Je to vývojová vada? Jestli je vhodné se nechat vyšetřit na fyzioterapii?Předem velmi děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vtáčení špiček dovnitř při chůzi velmi často souvisí s vývojem dítěte do jednoho roku. Určitě Vám kvalitní odpověď podá fyzioterapeut erudovaný ve Vojtově diagnostice a terapii. Přeji hezký den.

Mgr. Pavla Joudová
Mgr. Pavla Joudová

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Fyzioterapie – Léčebná rehabilitace dětí a dospělých

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chřipka a kojení
Články: Chřipka a kojení
Pomalu nastává období, kdy...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Nehtová rovnátka – bezbolestné řešení zarůstajících nehtů
Články: Nehtová rovnátka – bezbolestné řešení zarůstajících nehtů
Tahle potíž dokáže člověka...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: