Vzala jsem si antikoncepci o dva dny déle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, od 31.5. do 4.6. jsem měla menstruaci. Antikoncepci jsem si měla vzít 3.6., ale vzala jsem si ji až 5.6. a ten den jsme se s přítelem milovali. Je možné, že bych mohla být těhotná, když jsem si ji vzala o dva dny déle než jsem měla? Antikoncepci beru už zhruba 5 let. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je to hodně nepravděpodobné, ale teoreticky možné. Udělejte si gravitest, ještě lépe se nechte odebrat u gynekologa nebo u praktika na hCG po cca 1č dnech od suspektního styku. Moc bych se neobával, ale také bych se nedivil. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x