Wobenzym

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 20.10.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se v těhotenství smí užívat wobenzym? Teprve jsme na začátku pokoušení se o něj, wobenzym zatím užívám. Dále by mě zajímalo, jak velká jsou rizika, při užívání acylpirinu na začátku těhot. (resp. pokud bych o těhotenství nevěděla). Je to totiž jediný lék, který mi pomáhá při bolesti krční páteře a svalů. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, wobenzym jsou vitamíny, nevidím problém.s acylpyrinem to je horší.neberte ho často.pokud by vám alespoň trochu zabral paralen, je daleko bezpečnější.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: