Wobenzym

Na začátku května jdu na operaci hycterectomie(celková) a mám dotaz. Slyšela jsem, že je vhodný k lepšímu léčení lék Wobenzym. V r.1975 jsem prodělala operaci( ledvinový kámen),po, komplikace, tromboflebitida levé nohy.Do nynějška mám problémy, beru léky, Glyvenol(Varixinal).Prosím o odpověď, zda je Wobenym vhodný, kdy začít a jak dlouho užívat. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Wobenzym vám opravdu může pomoci zlepšit zdravotní stav a hojení po operaci. Nebojte se jej brát co nejdříve, pokud jej budete snášet /někdy jsou průjmy/, berte v doporučeném dávkování - jak je uvedeno v příbalovém letáku od výrobce. Pokud byste chtěla zaměřit jen na období kolem operace, berte jej 14 dní před a potom během rekonvalescence po operaci, výhodné je velké balení 800 tablet , jedna tabletka stojí cca 3koruny. Glyvenol je lék na zpevnění cévní stěny a spolu s Wobenzymem je bezpečný. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: