Zachování účinnosti ha

Dobrý den, pane doktore, mám dotaz ohledně zachování účinku hormonální antikoncepce, pokud jsem měla dvě hodiny po užití tablety jednorázovou řídkou stolici. Žádné další problémy nemám. V příbal. letáčku sice stojí, že by účinek narušil delší dobu trvající, silnější průjem, ale přesto si nejsem jistá, jestli HA plně účinkuje. Mnohokrát Vám děkuji za odpověd', Jana

Odpověď odborníka:

Myslím, že pravděpodobnost snížení účinku je velmi malá ,ale přesto z opatrnosti bych v tomto cyklu doporučovat použít ještě kondom. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: