Zalud

Mam zalud jakoby do seda je to normalni?Taky kdyz si pretshuju predkozku tak to jakoby zaboli a je to neprijemne tsk proto ji skoro vubec nepretahuju.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nemám vizuální kontrolu, takže barvu Vašeho žaludu nemohu hodnotit. Přetahovat předkožku je nutné k udržování hygieny předkožkového vaku. Pokud je to bolestivé či to kvůli zůžení předkožky nejde dobře nechte se vyšetřit urologem. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: