Zánět ledvin

Dobrý den, zhruba před třemi týdny jsem byla v nemocnici, kde mi zjistili zánět ledvin. Byla jsem tam týden, z toho 6 dní jsem dostávala atb do žil a poté brala amoksiklav 625. Po následné kontrole u doktora jsem měla moč sterilní a sedimentaci výbornou. Doktorka mi předepsala 2x balení macmiroru. Teď jsem něco kolem 8 prášku a začaly mě bolet záda stejně, jako před náštěvou nemocnice. Co si o této léčbě myslíte? Myslíte, že je zde možnost, že se mi zánět ledvin vrátil? Kontrolu mám až 6. dubna na ultrazvuku v nemocnici, mám proto navštívit svou doktorku a o problému ji říct? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zánět se klidně může vrátit. Macmiror není lék vhodný pro léčbu močových zánětů. Pokud by se bolesti zvýraznily nebo by se objevily další příznaky, tak lékaře vyhledejte.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: