Zánět průdušek

Dobrý den, prodělávám právě zánět průdušek, ležím v posteli,beru antibiotika,vše se snad lepší. Jen by mě zajímalo, jestli si po vyléčení budu moct občas zakouřit,nejsem žádná závislá kuřačka,určitě nevykouřím krabičku denně. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předem se omlouvám, moje odpověď bude asi trochu nečekaná. Vzhledem k tomu, že jste svobodný a (zřejmě) dospělý člověk, můžete v mezích zákona a slušnosti dělat co chcete. Tedy i kouřit a to i v době zotavování se z akutní plicní nemoci. Že to ale není dobrý nápad je doufám jasné. Doporučuji tedy využít pauzy, kterou jste si dala nyní při bronchitidě, k úplnému zanechání kouření. Přeji, ať se Vám to podaří!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+15 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Hmm | Od: Pavel | 23.1.2017 22:33
Vazne super odpoved! Lekare se
smyslem pro humor je tezko najit.
Mimochodem jsem silny kurak prave se
lecici s bronchitidou. Cigaro mi rve
plice na ruby a stejne si ho zapalim
znova. Musim vazne potvrdit, ze se
vubec necitim jako zavislak...;-)
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: