Zapomenutá pipulka

Dobrý den, ráda bych se optala: v úterý jsem si zapoměla vzít pilulku a večer jsme měli s partnerem styk. Jsem kojící mamina a beru CERAZETTE. Další pilulku jsem si vzala ve středu večer,jak mám a tehly jsem si zapomenuté pipulky všimla. Dnes v noci (ze St na ČT) jsem dostala MS-slabonce špiním. Celých 5měs co ceraztte beru,mám MS nepravidelnou, špiním klidně 15dní,pak 14dní nic a zas. Jsem z toho na psych.zhroucení. Jak je to v tomto případě s otěhotněním?? Prosím o rychlou odpověd! DĚKUJI!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnění je v takovém případě nepravděpodobné. Následující týden po zapomenuté tabletě se ještě ale chraňte kondomem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: