Zapomenutá pilulka v prvním týdnu

dobrý den zapomněla jsem užít 3. tabletu Katya v prvnim týdnu a mela jsem stzk s přítelem 2 dnz před yapomenutou tabletou.chci se zeptat jaká je možnost otěhotnět prosím napište co nejdřív..děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud jste se v užití tablety opozdila o více než 12 hodin (od času, kdy jste ji měla užít), ochrana před otěhotněním může být snížena. Až do konce cyklu nyní užívejte ještě doplňkovou antikoncepční metodu, např. kondom. Šance, že jste těhotná je velmi malá, stoprocentně ji ale vyloučit nelze.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Články: Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Lidé s nespecifickými...
Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Články: Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Většina lidí provozujících...
Postižení kůže u Crohnovy nemoci
Články: Postižení kůže u Crohnovy nemoci
Nespecifické střevní záněty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: