Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den, je mi 22 let a beru antikoncepci Daylette. Ve druhé týdnu braní antikoncepce jsem měla nechráněný pohlavní styk (v neděli) a den na to (v pondělí) jsem si zapomněla vzít antikoncepci. Vzala jsem si až v úterý dvě, jak je napsané v příbalovém letáku. Je velké riziko otěhotnění? moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko otěhotnění je malé. Jedna chyba ve druhém týdnu není riziková.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: