Zapomenutí ha 3dny po sobě

Dobrý den , beru ze začátku druhého týdnu nově antikoncepci LAMYA zapoměla jsem si vzít 3 tabletky mezi tim byl dvakrát nechraněný pohlavní styk. Třetí den zapomenuté tabletky jsem začala krvacet další den sem si vzala tabletku a krvacení prestalo . Jaká je šance na otě hotnění? Předem děkuji za odpověd Natálie

Odpověď odborníka:

dobrý den, v celém cyklu bude velmi snížen antikoncepční účinek, jistě se chraňte a po menstruaci si udělejte gravi test. Těhotná byste být neměla, spíše pro jistotu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x