Zlomenina nártu

Dobrý den, p. doktore Mám dotaz. Asi tak před pěti lety jsem měla zlomeninu v nártu malíkové kosti. Teď už skoro rok mě noha bolí čím dál tím častěji a někdy nemůžu pořádně ani chodit a už vůbec né běhat. Chci se optat jestli mám kontaktovat lékaře nebo zda je to běžné. Mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Nevím zda je snímek čerstvý. Pokud by byl aktuální jedná se o nezhojenou zlomenu, vznikající pakloub. Stav vyžaduje operační řešení. Pokud je to snímek před 5 ti lety je třeba provést ortopedické vyšetření, zhotovit snímek nový. Podle vyšetření, zhodnocení snímku i hybnosti , další léčba. Rehabilitace pohybovou a fyzikální léčbou jistě. Jinak opravdu dle nálezu ortopedického vyšetření. Tedy kontaktovat ortopeda jistě..

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pytiriasis rosea Byla jsem na kožním s červenými skvrnkami a byla mi...
 
Naposledy čtené: